fredag 27 januari 2012


Ovisshet är alltid värst!



Det finns en känsla som är värre än alla andra - ovisshet!
Om du är rädd, orolig, har ångest, är okoncentrerad osv ja då beror det förmodligen på känslan av ovisshet.

Livet är förändringar! Det är ofrånkomligt. Vare sig man vill eller ej så är ingenting exakt så som det varit. Livet är verkligen NYTT varje sekund!
I dagens samhälle står människor inför många förändringar på sina arbetsplatser, genom sjukdom, barnen genom ändrade familjeförhållanden, de äldre genom pensionering osv.

Varje förändring medför en ovisshet för vi VET ju inte vad som händer, vad som står och väntar där i hörnet. Att se förändringar som något som kan ge möjligheter är ju bara bra. Men alla klarar inte det beroende på livssituation osv.

Det vi kan tänka på dock är ju att vi inte kan räkna ut något - för INGENTING blir vad man tänker att det ska bli. Ingenting!
Vi kan inte förutse, vi kan inte förbereda oss på det värsta därför att vi inte varit där än! Så enkelt... eller svårt är det.

Vi vet bara hur just den här minuten ser ut! Den som är precis just NU! Framtiden vet vi ingenting om. Gårdagen har varit.

Det ända vi kan göra är att "lita på livet"! Allt som sker det sker av en anledning, även om vi inte ser den just NU. Så slappna av! Det visar sig! Det blir det som det ska bli!
LITA PÅ LIVET!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar